Hotel “Tiski cvet” – Novi Spa & Wellness – Novi Becej (SRB)

Facebook: https://www.facebook.com/novi.spa.wellness/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/hotel_tiskicvet/
Sajt: http://www.tiskicvet.com

Kao korisnik usluga, napravio sam kraci video. U pitanju je odlican hotel sa Spa uslugama.

NOVI SPA
TERMOMINERALNA VODA

Naša termomineralna voda je izuzetnog kvaliteta i koristi se u balneološke svrhe. Tradicionalno se balneoterapija primenjuje u lečenju bolesti srca i krvnih sudova, kod kožnih promena, bolesti organa za disanje, postizanja hormonalne ravnoteže, reumatskih bolesti, ginekoloških oboljenja, a ima protivupalno i antivirusno dejstvo. Kroz kompletne programe balneoterapijom uključujemo i antistres tretmane, kao i stimulaciju i revitalizaciju organizma uopšte.

Kupanjem u toploj mineralnoj vodi dolazi do povećanja telesne temperature, što pomaže u borbi protiv štetnih bakterija i virusa. Poboljšan protok krvi olakšava izbacivanje toksina, podstiče prokrvljenost, pospešuje metabolizam, ubrzava varenje i pomaže normalizaciju nervnog sistema. Nezamenjivo je u ublažavanju tegoba reumatskih bolesti.

Naša termalna mineralna voda sadrži visok nivo natrijuma, magnezijuma, a posebno sadrži sumpor koji ima blagotovorno dejstvo i na bolesti kože, uključujući psorijazu, dermatitis i gljivične infekcije.
Male količine elemenata poput sumpora, kalcijuma, magnezijuma i litijuma apsorbuju se kroz kožu. Njihov terapeutski efekat podrazumeva i stimulaciju imunološkog sistema, telesnu i mentalnu relaksaciju, sintezu endorfina i normalizaciju funkcija žlezda. Minerali sadrže visoke koncentracije negativnih jona, koji izazivaju osećaj telesnog i psihičkog blagostanja.

Voda je visokog kvaliteta za medicinsku rehabilitaciju posebno za saniranje sportskih povreda i ukupne fizičke spreme. Mikrobioloski je čista, blage tvrdoće. PH faktor je u granicama 7,2 – 7,4 i sadrži hlor u količinama koje odgovaraju PH faktoru ljudskog organizma.

Dezinfekcija vode u bazenu radi se isključivo automatskom hloronizacijom i UV lampom.

WELLNESS – SPA

U našem wellness – spa centru na raspolaganju su vam:

Tepidarijum
Hidromasažni bazen
Sauna
Tursko kupatilo
Kneipp klupa
Novo kod nas, članske karte po ceni od 1500 RSD, za mesec dana korisćenja spa centra.

SPA CENTAR:

Spa centar 90 minuta 800,00 dinara

Obavezno poneti bade mantil, peškir i papuče. Doplata za bade mantil, peškir i papuče 200 dinara po osobi . Ovo ne važi za goste hotela.

RELAX CENTAR
U ponudi relax centra nalaze se najsavremeniji aparati u cilju lečenja I očuvanja zdravlja savremenog čoveka. Tretmanom u ALPHA OXY LED LIGHT SPA KAPSULI možete tretirati celo telo:

Čistim 99% O2
Suvom toplotom
Led svetlošću
Masažom celog tela
Aromaterapijom
Senzorijalnom terapijom.
U KISEONIČNOJ KAPSULI MOŽE SE POSTIĆI:

Idealna telesna težina
Oblikovanje tela
Poboljšanje cirkulacije
Oslobađanje organizma toksina
Umanjenje bola
Sagorevanje štetnih masti za vrlo kratko vreme, a samim tim postići osećaj lakoće i zadovoljstva. Tokom svakog tretmana se koriste sve nabrojane terapije u različitom obimu.
Kiseonik, lekovito svojstvo infracrvene svetlosti i toplota poboljšavaju bujanje kolagena kojim se uspešno tretiraju kožne promene: strije, bore, hiperpigmentacija, psorijaza, ulcus-cruris i ostale kožne bolesti.

Uz dodatak vibracione masaže postiže se maksimalna detoksikacija i relaksacija uz pojačanu cirkulaciju i limfnu drenažu.

Uspešno se sprečavaju i umanjuju očekivane i već postojeće komplikacije kod dijabetičara, kardio-vaskularnih bolesnika, kod bolesti respiratornog sistema, kožnih I drugih bolesti.

Bolesti mišićno-zglobnog sistema (reumatoidni artritis, napetost mišićne muskulature, lumbalni i cervikalni sindrom, poliartroze, sportske povrede, oporavak nakon preloma), tretiraju se aparatom poslednje generacije. Reč je o fizikalnim procedurama. Mogu se koristiti 4 vrste struja, laser, magnetoterapija, terapijski ultrazvuk.

Sve tretmane obavljamo uz stručni nadzor ovlašćenog doktora.

MASAŽE

RELAX MASAŽA

30min – 800din
60min – 1500din
SPORTSKA MASAŽA

30min – 800din
60min – 1500din
TERAPIJSKA MASAŽA

30min – 800din
60min – 1500din

Leave a Reply